Κορονοϊός: Συγκινητικό χειροκρότημα από τα μπαλκόνια για γιατρούς και νοσηλευτές

photo: Eurokinissi

Κορονοϊός: Το διαδικτυακό κάλεσμα για χειροκρότημα στους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας, έγινε πράξη από αρκετούς συμπολίτες μας, οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια και χάρισαν ένα μεγάλο και ζεστό χειροκρότημα σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όλους όσους αγωνίζονται για μας.

Σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα στα social media, την Κυριακή στις 21:00 «βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας», κάτι που έγινε πράξη από αρκετούς συμπολίτες μας.

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...

Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν!

Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Το tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη

Το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς και για το «Μένουμε σπίτι», έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάλεσε στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής στην ιδιαίτερη κινητοποίηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Twitter.via Ειδησεις https://ift.tt/2WfGQeo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.