Σε καραντίνα πλήρωμα καταμαράν που ήλθε από τη Γαλλία

Σε καραντίνα πλήρωμα καταμαράν που ήλθε από τη Γαλλία

Το Λιμεναρχείο Βόλου έθεσε σε καραντίνα τέσσερα μέλη πληρώματος ενός καταμαράν το οποίο ελλιμενίστηκε το περασμένο Σάββατο στο λιμάνι του Βόλου, ανοιχτά του Αγίου Κωνσταντίνου και το οποίο παραγγέλθηκε από Βολιώτη επιχειρηματία για νά το μισθώνει σε τουρίστες.

Ειδικότερα το Λιμεναρχείο απαγόρευσε τον απόπλου στο σκάφος και βρίσκεται σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας. Το σκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε Βολιώτης για να μισθώνει σε τουρίστες. Ξεκίνησε από τη Μασσαλία πριν τα μέτρα του κορονοϊού, ανεφοδιάστηκε στην Ιταλία και έφτασε στο Βόλο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Στο πλοίο επιβαίνουν τρεις Γάλλοι και ένας Αυστριακός, μέλη του πληρώματος και ανέλαβαν να μεταφέρουν το σκάφος στον νέο ιδιοκτήτη του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρωμα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ το Λιμεναρχείο Βόλου ενημέρωσε τη Διεύθυνση Υγείας και αναμένει απάντηση αν θα ληφθεί δείγμα ή οι τέσσερις επιβαίνοντες θα μείνουν σε καραντίνα και για ποιο διάστημα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2JcBOHH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη