Κορονοϊός: Το συγκινητικό μήνυμα γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Λάρισας - ΦΩΤΟ

Εκείνοι συνεχίζουν να πράττουν το καθήκον τους καθημερινά και εμείς, για να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε, πρέπει να μένουμε σπίτι. Συγκινητικό, αλλά ξεκάθαρο και ελπιδοφόρο το μήνυμα νοσηλευτών και γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από την εφημερία της Κυριακής που δίνουν καθημερινή και δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού.

"Εμείς μένουμε εδώ για εσάς. Εσείς μείνετε σπίτι για εμάς" ήταν το μήνυμα το οποίο έγραψαν σε χαρτιά και κρατώντας τα όλοι μαζί θέλησαν να το στείλουν με ηχηρό τρόπο προς όλους τους αποδέκτες. Πιο πολύ από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και τα ζεστά λόγια όλων των ανθρώπων, όπως υποστηρίζουν, θα τους ευχαριστήσει η ένδειξη ατομικής ευθύνης του καθένα μας που θα κάνει περισσότερο αποτελεσματική τη δική τους δουλειά.

via Press24.gr https://ift.tt/3dr82wC

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη