Ενημέρωση από το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τον κορωνοϊό


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID 19 ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (Π.Χ ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (Σωματείο Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Λαμίας) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ: www.somgnlamias.gr - ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ( https://www.moh.gov.gr/ ΚΑΙ https://eody.gov.gr/ ) -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ COVID 19).

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Από το Blogger.