Ποια μέτρα μπορείς να λάβεις μόνιμε κάτοικε της επαρχίας ;




Πανικός επικράτησε ειδικά σήμερα με τις μετακινήσεις πολιτών που μένουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και που έφυγαν όπως όπως για τα χωριά τους, για τα νησιά τους ή για τα εξοχικά τους.
Παρά τις συστάσεις των ειδικών , αρκετοί χιλιάδες κόσμου δεν υπάκουσαν και έφυγαν προς.... άλλη γη άλλα μέρη....

Το φαινόμενο όμως αυτό έχει 2 όψεις :

Είναι ηλίου φαεινότερον , ότι η κεντρική εξουσία ήθελε με κάθε τρόπο να αποσυμφορηθούν τα μεγάλα αστικά κέντρα , ώστε να διευκολυνθούν αρκετές καταστάσεις. 
Αν δεν ήθελε την μαζική φυγή, θα είχε φροντίσει να βάλει σε καραντίνα τα μεγάλα αστικά κέντρα και να μην περνούσε κανείς από τα διόδια. Είναι κάτι που το ήθελε λοιπόν και το πέτυχε. Ακόμη και αν αιφνιδιάστηκε , μπορούσε με έκτακτη ανακοίνωση να το πράξει. Αλλά δεν το έκανε εκτός από τα νησιά....
Από την άλλη , οι έχοντες εξοχικά ή πατρικά σπίτια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας , αυτή την στιγμή δεν είναι ευπρόσδεκτοι για τους σοβαρούς αυτούς λόγους υγείας. Τον άλλο καιρό όμως τους θέλουμε και το επιδιώκουμε νυχθημερόν. Μάλλον θα πρέπει τελικά να κοπάσουν οι αντιδράσεις μας και να λάβουμε εμείς επιπρόσθετα μέτρα προστασίας για εμάς τους μόνιμους κατοίκους.

Ποια είναι αυτά ;

Το κλασσικό σύνθημα που έχει κατακλύσει τα ΜΜΕ και ένα ακόμη :
Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/3aawSyX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη