Κορωνοϊός: Και τρίτος θάνατος στη χώρα

Δύο άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον ιό, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Μετά τον 90χρονο από την Πτολεμαϊδα, επιβεβαιώθηκε ότι έχασε τη ζωή του από επιπλοκές της πνευμονίας και ένας 67χρονος. Ένας 67χρονος άνδρας από τη Ζάκυνθο είναι ο τρίτος θάνατος στη χώρα από τη νόσο COVID-19. Είναι ο δεύτερος άνθρωπος που χάνει τη ζωή του σήμερα.

 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο δεύτερος νεκρός στη χώρα από τον κορωνοϊό, είναι ένας 90χρονος, που έχασε τη μάχη για τη ζωή. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν 90 ετών ο οποίος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο νοσοκομειο νοσηλεύονται άλλοι δυο συγγενείς του. Ο 90χρονος άνδρας κατάγεται από την περιοχή του Βοΐου της Καστοριάς.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2wX6726
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη