ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ

Σε μια δήλωση σοκ, η επικεφαλής του Πανεπιστημίου του Καΐρου του Τμήματος Αρχαιολογίας , η Δρ Άλα Σαχιήν (Dr Ala Shaheen) έχει πει ομιλώντας σε κοινό, ότι θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία, ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους Αρχαίους Αιγυπτίους να χτίσουν την αρχαιότερη από τις Πυραμίδες, την Πυραμίδα της Γκίζας. 
Σε μια περαιτέρω ερώτηση από τον Mάρεκ Νόβακ (Marek Novak), (ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία)  για το κατά πόσον οι πυραμίδες μπορεί να περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO μέσα στην κατασκευή τους, η Δρ Σαχιήν, ήταν ασαφής και απάντησε ότι: «δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι μέσα στην πυραμίδα το οποίο δεν είναι αυτού του κόσμου».
«Έχω ιδεί πράγματα που δεν περιγράφει κανείς από φόβο μήπως κάνει τους άλλους να αμφιβάλλουν για τη νοημοσύνη του, αλλά τα έχω ιδεί». Αλ Μασουντι Αιγύπτιος Αρχαιολόγος
(Πηγή: Γερ. Καλογεράκης, «Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ», εκδ. Δίον)
---------------------------------------
Το καλοκαίρι του 1798, πάνω από τριάντα χιλιάδες Γάλλοι στρατιώτες ήρθαν στην Αίγυπτο υπό την αρχηγία του στρατηγού Βοναπάρτη.
Κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, τον Αύγουστο, ο Ναπολέων αποφάσισε να κοιμηθεί μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, στην αίθουσα του βασιλιά. Την εποχή εκείνη ήταν δύσκολη η πρόσβαση στην αίθουσα μιας και υπήρχαν μικρά και δύσκολα περάσματα μισό μέτρο σε ύψος, και έλλειψη του φωτός που γίνονταν μόνο από μερικές δάδες.
Ο Μέγας Ναπολέων πέρασε περίπου επτά ώρες στο εσωτερικό της Μεγάλης Πυραμίδας και την αυγή βγήκε από την πυραμίδα χλωμός και φοβισμένος.
Όταν μερικοί από τους πιο έμπιστους άνδρες του, του ζήτησαν να τους πει τι είχε συμβεί στο εσωτερικό της πυραμίδας, ο Ναπολέων απάντησε: «Ακόμα και αν σας πω, δεν θα με πιστέψετε

Περισσότερα: https://apocalypsejohn.com


from ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ https://ift.tt/2Wga5hc
via IFTTT
Από το Blogger.