Κορονοϊός: Μήνυμα Χρυσοχοΐδη σε όσους δεν πειθαρχούν στα μέτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σαφές μήνυμα σε όσους δεν πειθαρχούν στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο της αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού, έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σημειώνοντας ότι "η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο, εάν συνεχίσουν θα αντιμετωπιστούν ανάλογα".

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: "Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνάνθρωπους τους. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν ωστόσο ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν. Όσοι δεν πειθαρχούν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν θα αντιμετωπισθούν ανάλογα".



via Press24.gr https://ift.tt/2x1vMGX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη