Κορονοϊός: Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις επικουρικών γιατρών

Διευκρινίσεις σχετικά με τις προσλήψεις επικουρικών γιατρών σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, δίνει το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, αναφορικά με τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, διευκρινίζεται ότι: Η διαδικασία πρόσληψης ιατρών είναι απλή. Κάθε Υγειονομική Περιφέρεια τηρεί κατάλογο αιτούντων ιατρών, ο οποίος επικαιροποιείται καθημερινά. Σε αυτό τον κατάλογο, μπορεί να εγγραφεί ανά πάσα στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος ιατρός.

Σχετικά με τους επικουρικούς ιατρούς του ΕΚΑΒ, οι αντίστοιχες αιτήσεις υποβάλλονται στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας. Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ift.tt/33jmzpw

via Press24.gr https://ift.tt/3a375IM

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη