Χάρβεϊ Γουάινστιν: Νέες αποκαλύψεις από σταρ του Χόλιγουντ - ΒΙΝΤΕΟ

Την ανακούφισή της εξέφρασε η Κέιτ Μπέικινσεϊλ, σταρ του "Underwolrd" και του "Βαν Χέλσινγκ" όταν ανακοινώθηκε η ποινή κάθειρξης 23 ετών για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. Η σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι υπέφερε από τον "απάνθρωπο εκφοβισμό" που της έκανε ο πρώην ισχυρός παραγωγός αλλά έκανε λόγο και για αρρωστημένη συγκαλυμμένη κακοποίηση την οποία υφίστατο στα χέρια του.

Η ηθοποιός έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram όπου ανέφερε λεπτομερώς πώς την κακομεταχειρίστηκε ο παραγωγός επειδή αρνήθηκε να πάει στην πρεμιέρα ταινίας στις 5 Οκτωβρίου 2001 επειδή ήταν αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση με τους Δίδυμους Πύργους.Αρνηθήκαμε όλοι να πάμε επειδή το να κάνεις πρεμιέρα μέσα σε εβδομάδες μετά την 11/9 με την πόλη να μυρίζει ακόμη αποκαΐδια έμοιαζε η πιο αναίσθητη, κουφή, ασεβή ιδέα. Ο Χάρβεϊ επέμενε. Πήγαμε στη Νέα Υόρκη και διεκπεραιώσαμε. Την επόμενη ημέρα με κάλεσε και μου ζήτησε να φέρω τη δίχρονη κόρη μου στο σπίτι του να παίξει με τη δική του. Δέχθηκα. Όταν πήγα αμέσως κάλεσε την νταντά να πάρει τα παιδιά και όταν πήγα να τα συνοδεύσω μου είπε "όχι, εσύ περίμενε εδώ" . Μόλις έκλεισε την πόρτα άρχισε να ουρλιάζει "ανόητο, γαμ@@@@ο μ@@@ί, εσύ μ@@@ί μου κατέστρεψες την πρεμιέρα".

Και συνεχίζει η Μπέικινσεϊλ. "Όταν εγώ στήνω κόκκινο χαλί, εσύ φοράς το στενό φορεματάκι σου, κουνάς τον κ@@ο σου και τα βυ@@ά σου και δεν εμφανίζεται λες και είσαι καμιά γαμ@@@@η λεσβία, ανόητο γ@@@@@@ο μ@@@ί". Η ηθοποιός επεσήμανε στην ανάρτησή της ότι προσπάθησε να του εξηγήσει ότι η πόλη ακόμη μαζεύει τα συντρίμια της αλλά αυτός συνέχισε τη φραστική του επίθεση λέγοντάς της ότι η εμφάνισή της θύμιζε εργένικο πάρτι. "Είναι η γ@@@@@η μου πρεμιέρα και όταν ζητάω ένα μ@@@ί στο κόκκινο χαλί, αυτό θα παίρνω". Η Μπέικινσεϊλ πρόσθεσε ότι ο Γούαινστιν ούρλιαζε και ωρυόταν. "Κατάφερα να πάρω το παιδί μου και να φύγω από εκεί μέσα και αυτή ήταν μία από τις πολλές εμπειρίες που είχα και για την οποία δεν μπορούσα ούτε να προσφύγω στη Δικαιοσύνη ούτε θεωρείται κακούργημα" σημείωσε μεταξύ άλλων.



via Press24.gr https://ift.tt/39PMQOV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη