Κορονοϊός: Οδηγίες προφύλαξης στα ξενοδοχεία

photo: pexels

Οδηγίες προφύλαξης στα ξενοδοχεία λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός ζήτησε και έλαβε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο απέστειλε ήδη στα ξενοδοχεία τις οδηγίες προφύλαξης ώστε να βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση ελέω κοροναϊού.

«Όλα τα ξενοδοχεία είναι ενημερωμένα από την κορυφαία επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ και συστήνουμε τη σχολαστική τήρηση όλων των οδηγιών, προκειμένου να προστατευτεί αποτελεσματικά η υγεία εργαζομένων και επισκεπτών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

"Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι η καλύτερη εγγύηση πως η Ελλάδα παραμένει ένας ασφαλής προορισμός", σημειώνετα επίσης. "Η ψυχραιμία, η υπευθυνότητα, η συνεργασία, όπως και η απαραίτητη κρατική ενίσχυση, είναι ο μόνος σίγουρος και ασφαλής δρόμος για να ξεπεράσουμε κι αυτή τη μείζονα παγκόσμια πρόκληση, κάνοντας το καλύτερο για τις επιχειρήσεις μας και τους εργαζόμενούς μας, για τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας, για την οικονομία και την κοινωνία", πάντα με όσα αναφέρει το ΞΕΕ.

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Ακυρώνει για 1 μήνα τις πτήσεις από και προς Ιταλία η Ryanair - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Κορονοϊός και ταξίδια: Τι ισχύει για τις ακυρώσεις και προκαταβολές στα τουριστικά καταλύματα

Κορονοϊός - Πτήσεις: Δωρεάν αλλαγή στα εισιτήρια της Aegean - Μέχρι πότε ισχύει



via Ειδησεις https://ift.tt/39MdxE1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη