Πελοπόννησος: Ειδήσεις με … μια ματιά

Πελοπόννησος: Ειδήσεις με … μια ματιά

ΑΡΚΑΔΙΑ

Γεγονός το 1ο επιβεβαιωμένο κρούσμα της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας. Πρόκειται για έναν 80χρονο από κοινότητα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σε εξέλιξη είναι όλη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του εν λόγω περιστατικού.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στην πλήρωση μίας (1) θέσης Περιφερειακού Συντονιστή, Πολιτικής Προστασίας, για την υποβοήθηση του Περιφερειάρχη, σε θέματα πολιτικής προστασίας, προχωράει η Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

ΑΡΚΑΔΙΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ζητάει σε επιστολή του, προς τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την καθολική εφαρμογή των μέτρων ενίσχυσης, σε όλες τις επιχειρήσεις και την προσωρινή απαγόρευση εργασιών σε Οικοδομές και Εργοτάξια.

ΤΡΙΠΟΛΗ

Αιμοδοσία οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητας Αρκαδίας και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το τριήμερο 26 με 28 Μαρτίου, σε χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Τρίπολης.

ΑΡΓΟΣ

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, γνωστοποιεί, ότι, οι δικαιούχοι του συσσιτίου του κοινωνικού μαγειρείου, του δήμου, θα παραλαμβάνουν το συσσίτιο, στην οικία τους, απ' τους υπαλλήλους του «Βοήθεια στο Σπίτι».

ΝΑΥΠΛΙΟ

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, έγινε απολύμανση σε Λιμεναρχείο Ναυπλίου και Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

ΣΠΑΡΤΗ

Μαθητικό-δημιουργικό-διαγωνισμό οργανώνει το νομικό πρόσωπο πολιτισμού και περιβάλλοντος του δήμου Σπάρτης, με χρηματικά έπαθλα και δώρα, με αφορμή τα κλειστά σχολεία .

σύνταξη ειδήσεων
Σταύρος Ζορμπαλάς

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2QGHgXF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.