Κορονοϊός - Ιταλία: Πέθανε ο άντρας της από τον ιό και έμεινε στο σπίτι σε καραντίνα με τη σωρό του

Κορονοϊός - Ιταλία: Πέθανε ο άντρας της από τον ιό και έμεινε στο σπίτι σε καραντίνα με τη σωρό του

Κόρονοϊός: Η κατάσταση καραντίνας που επικρατεί στη γειτονική Ιταλία με την εμφάνιση και τους θανάτους που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, φαίνεται πως έχει επιπτώσεις που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια τραγικές ιστορίες που συγκλονίζουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που βρέθηκε εγκλωβισμένη στο σπίτι της με τη σορό του άντρα της, ο οποίος πέθανε την περασμένη Δευτέρα από τον ιό.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο CNN ο δήμαρχος του Μποργκέτο την Τρίτη 10/3, δηλώνοντας: «Ναι, είναι αλήθεια και δεν θα μπορέσουμε να μετακινήσουμε τη σορό μέχρι την Τετάρτη το πρωί. Δυστυχώς, υπάρχει ένα πρωτόκολλο ασφαλείας το οποίο και πρέπει να ακολουθήσουμε». Παράλληλα, ο δήμαρχος τόνισε ότι ο εκλιπών είχε αρνηθεί να νοσηλευτεί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τα ιταλικά μέσα φιλοξένησαν εκτενή ρεπορτάζ γι' αυτή την πρωτόγνωρη είδηση, μεταδίδοντας εικόνες με τη χήρα του εκλιπόντος να ζητεί βοήθεια από το μπαλκόνι της κλαίγοντας.



via Ειδησεις https://ift.tt/3cSBgV1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη