Κορονοϊός: Μόνο με κέρματα και κάρτα η πληρωμή των διοδίων στην Αθηνών - Πατρών - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Νέα δεδομένα και στα διόδια λόγω των μέτρων πρόληψης και παρεμπόδισης περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έστειλε στο enikos.gr αναγνώστης, τα αυτοκίνητα διέρχονται από τα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών με τους οδηγούς να πληρώνουν το αντίτιμο μόνο με κέρματα και κάρτα. Μάλιστα, στους σταθμούς δεν υπήρχαν υπάλληλοι.

Και όλα αυτά σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι απευθείας συναλλαγές των ατόμων προκειμένου να εξασφαλισθεί η προστασία της υγείας όλων: και των εργαζομένων και των διερχόμενων οδηγών.

Tο enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/2wZVOL0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.