Λύσεις για συνεπείς δανειολήπτες που πλήττονται από τον κορονοϊό

Λύσεις για συνεπείς δανειολήπτες που πλήττονται από τον κορονοϊό

Στήριξη και διευκόλυνση των δανειοληπτών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, που επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 για τους επόμενους μήνες, ανακοίνωσαν σήμερα η Intrum Hellas, πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων στην Ελλάδα, και η Τράπεζα Πειραιώς.

Την υλοποίηση ενός εξειδικευμένου σχέδιου με σκοπό τη στήριξη και διευκόλυνση των δανειοληπτών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, που επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από την εξάπλωση του ιού COVID-19 για τους επόμενους μήνες, ανακοίνωσαν σήμερα η Intrum Hellas, πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων στην Ελλάδα, και η Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως ανακοινώθηκε, η Intrum Hellas προχωρά, σε συνεννόηση με τους συνεπείς δανειολήπτες, στην παροχή διευκολύνσεων για την πληρωμή των υποχρεώσεών τους, αλλά και σε άλλες ρυθμίσεις ανάλογα με τις οικονομικές τουςδυνατότητες. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία διενεργεί ήδη επικοινωνία με τους δανειολήπτες της Τράπεζας Πειραιώς που εξυπηρετεί, ώστε να ενημερωθεί για τυχόν έκτακτες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, όπως είναι η μείωση εισοδήματος ή κύκλου εργασιών.

Το σχέδιο αυτό έχει λάβει την έγκριση της Τράπεζας Πειραιώς, και εξειδικεύει τον τρόπο διαχείρισης των ειδικών αυτών κατηγοριών δανειοληπτών, τους οποίους η εταιρία προτίθεται να διευκολύνει τους επόμενους μήνες.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2TZ1fCE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη