Κορονοϊός: Σε καραντίνα η Αφροδίτη Γραμμέλη μετά την ανακοίνωσης της Φαίης Σκορδά

Σε καραντίνα μπαίνει η Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία είναι εκ των συνεργατών της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε πως δεν έχει κανένα σύμπτωμα, όμως θα παραμείνει στο σπίτι.

"Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας" έγραψε στο Twitter η Αφροδίτη Γραμμέλη .

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του "Πρω1νό" ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό το βράυ του Σαββάτου. "Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό", έγραψε στο Instagram η Φαίη Σκορδά.via Press24.gr https://ift.tt/2Wgg1GM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.