Κορονοϊός: Άδεια από κόσμο μέρα μεσημέρι τα βαγόνια του Μετρό - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η καμπάνια «Μένουμε σπίτι» λόγω της παγκόσμιας έξαρσης του κορονοϊού φαίνεται πως έχει άμεσο αντίκρισμα στους πολίτες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Την Παρασκευή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, τα βαγόνια του Μετρό ήταν σχεδόν άδεια. Το πολύ 10-15 άτομα σε κάθε βαγόνι στη στάση Νέος Κόσμος, όπου συνήθως τις καθημερινές και τέτοια ώρα ο κόσμος είναι πολύς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/3a0QoxC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.