Κορονοϊός: Συλλήψεις για ανοιχτά εστιατόρια

photo: Eurokinissi

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία καθώς εντοπίστηκαν ανοιχτά εστιατόρια παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί να ανοίγουν λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός.

Τα εστιατόρια εντοπίστηκαν σε Σέρρες και Χαλκιδική, ακολούθησαν συλλήψεις των ιδιοκτητών, εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται με την αυτόφωρη διαδικασία στις κατά τόπους αρμόδιες εισαγγελίες πρωτοδικών.

Αναλυτικά, δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές των νομών Σερρών και Χαλκιδικής, κατηγορούμενοι ότι «έσπασαν» το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Στην περίπτωση των Σερρών πρόκειται για καφέ - ψητοπωλείο, ενώ σε ό,τι αφορά τη Χαλκιδική πρόκειται για ψητοπωλείο. Προηγήθηκαν σχετικοί έλεγχοι αστυνομικών κατά τους οποίους διαπιστώθηκε η λειτουργία των επιχειρήσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Οδηγίες για τα τρόφιμα - Πρακτικές για μαγείρεμα

Κορονοϊός: Πώς ορίζεται το κρούσμα - Συμπτώματα και κριτήρια για εργαστηριακό έλεγχο

Κορονοϊός: Το κρίσιμο αυριανό Eurogroup - Τι θα ζητήσει η Ελλάδα

Κορονοϊός: Και τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα!



via Ειδησεις https://ift.tt/2vqAe1K
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη