Τηλεδιάσκεψη μελών της ΟΕΒΕΝΧ με τον βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσο Βολουδάκη

Τηλεδιάσκεψη μελών της ΟΕΒΕΝΧ με τον βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσο Βολουδάκη

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε η πενταμελής διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων με τον βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσο Βολουδάκη.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση έγινε ιδιαίτερη αφορά «εκτενώς στον προβληματισμό των συναδέλφων για τις ασφαλιστικές εισφορές, τις υποχρεώσεις προς το δημόσιο, τις τράπεζες, τους μισθούς των υπαλλήλων, τα ενοίκια των επιχειρήσεων και γενικά στα θέματα που ανέκυψαν από το αναγκαστικό και για το καλό της υγείας του συνόλου της κοινωνίας βέβαια, κλείσιμο των επιχειρήσεων. Έντονος υπήρξε και ο προβληματισμός για το πως θα κινηθεί το παραεμπόριο τώρα που τα καταστήματα είναι κλειστά.
Ο κ. Βολουδάκης, τοποθετήθηκε σε όλα τα παραπάνω και δεσμεύτηκε να έρθει σε επαφή με τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Η δυναμική των εξελίξεων ενδέχεται να οδηγήσει και σε νέα τηλεδιάσκεψη, κάτι για το οποίο έδειξε θετική διάθεση ο κ. Βολουδάκης.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία, την πληρέστερη ενημέρωση αλλά και το συντονισμό των δράσεων μας δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ομάδα στην οποία συμμετέχουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ. με τους Προέδρους των Σωματείων. Στο επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα μέλη των Δ.Σ. των σωματείων που απαρτίζουν την Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ. ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση και δυνατότητα να εκφραστούν όλες οι απόψεις»

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2waybiw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.