Η Ολυμπιακή Φλόγα σε Τεγέα και Τρίπολη

Η Ολυμπιακή Φλόγα σε Τεγέα και Τρίπολη

Την ιερή, Ολυμπιακή Φλόγα των αγώνων της Ιαπωνίας (Τόκυο 2020), θα υποδεχθεί, αύριο, Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020, η Τεγέα και η Τρίπολη Αρκαδίας.

Και ενώ το πρόγραμμα της εγχώριας λαμπαδηδρομίας είναι σε εξέλιξη, η παρουσία της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρκαδία, θα πραγματοποιηθεί αύριο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην παλαιά Επισκοπή Τεγέας.

Θα υπάρξει τελετή αφής βωμού από λαμπαδηδρόμο, έπαρση σημαιών, ανάκρουση ύμνων, χαιρετισμοί, ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η δάδα θα περάσει και από συγκεκριμένους δρόμους και πλατείες της Τρίπολης, πριν αναχωρήσει για τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες (Αργολίδα, Κορινθία).

Το όλο δρώμενο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορονοιό, θα έχει λιτό χαρακτήρα και θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των έκτακτων μέτρων και των συγκεκριμένων οδηγιών.

Οι πολίτες, αναλαμβάνουν με δική τους ευθύνη την παρουσία τους στις εκδηλώσεις, ενώ οι διοργανωτές της δράσης, δήλωσαν, ότι έχουν τηρήσει όλα τα μέτρα προστασίας και όλες τις σχετικές οδηγίες των αρμοδίων.

Την φλόγα θα σηκώσουν και θα μεταφέρουν, οι Μαρία Χαραλαμποπούλου, Ελευθερία Ρηγοπούλου, Ιάσωνας Θανόπουλος, Θοδωρής Βινατσέλας, Γιώργος Μπαλής.

Με αφορμή το αυριανό γεγονός (αναμφίβολα, αυτό πλήττεται καίρια, απ' τον κορονοιό), οι υπεύθυνοι του δήμου Τρίπολης (φωτό) και του Τεγεατικού Συνδέσμου (φωτό), παραχώρησαν σχετική συνέντευξη Τύπου.

Μαζί τους ήταν και οι λαμπαδηδρόμοι.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2TLvdtU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.