Νέος συναγερμός στο Νοσοκομείο Χίου, εξετάζονται δύο ύποπτα περιστατικά για κορονοϊ

Νέος συναγερμός στο Νοσοκομείο Χίου, εξετάζονται δύο ύποπτα περιστατικά για κορονοϊ

Δύο νέα περιστατικά που παραπέμπουν σε κορονοϊο εξετάζονται στο νοσοκομείο Χίου.
Το πρώτο αφορά εργαζόμενη στο φαρμακείο του νοσοκομείου Χίου, η οποία πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ισπανία και τα συμπτώματά της παραπέμπουν σε κρούσμα κορονοϊου για αυτό και ελήφθησαν δείγματα ώστε να αποσταλούν για εξέταση στο ινστιτούτο Παστέρ.
Το δεύτερο περιστατικό αφορά νεαρό που επέστρεψε μετά την Καθαρή Δευτέρα από την Πάτρα και που επίσης ελήφθησαν δείγματα για να εξεταστούν.
Ο συναγερμός στο Νοσοκομείο Χίου, οδήγησε καταρχήν στην άμεση απολύμανση του φαρμακείου λόγω του ότι εκεί εργάζεται η γυναίκα, το οποίο αύριο αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά.
Ήδη εξάλλου τα οικογενειακά πρόσωπα της εργαζόμενης, όπως και οι συνάδελφοί της στο τμήμα έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ έχει σχηματιστεί και ένας πρώτος κύκλος από φιλικά πρόσωπα που ήδη η γυναίκα μετά την επιστροφή της από το ταξίδι συνάντησε.
Ανάλογη ιχνηλάτηση των ατόμων που ήρθαν σε επαφή μαζί του γίνεται και για το φοιτητή, όπου επίσης αύριο αναμένεται να έχουμε αποτελέσματα.

The post Νέος συναγερμός στο Νοσοκομείο Χίου, εξετάζονται δύο ύποπτα περιστατικά για κορονοϊ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TXhAqq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη