Κορονοϊός - Κοζάνη: Δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα του γιατί ήταν σε καραντίνα

Τελέστηκε το Σάββατο η κηδεία του 87χρονου από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης που έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η σύζυγος και ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου δεν μπόρεσαν να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς και οι δύο βρίσκονται σε καραντίνα.

Όπως είπε ο γιος του 87χρονου, «μας λένε παραμείνετε στο σπίτι. Δεν κάναμε τεστ. Μέχρι στιγμής, από την προηγούμενη εβδομάδα που αισθανόμασταν κομμένοι κάπως συνήλθαμε τώρα. Απύρετοι και εγώ και η μητέρα μου. Λίγο, πολύ ελάχιστο βήχα έχω εγώ» συνέχισε ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Κοζάνης και είναι το πρώτο θύμα του ιού στο νοσοκομείο Κοζάνης. Επιπλέον, η Δαμασκηνιά Βοΐου είναι ένα από τα δύο χωριά στην Κοζάνη που έχουν μπει σε καραντίνα.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2WxeWdN

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη