Κορονοϊός-Λάρισα: Ξέσπασε ο δήμαρχος - “Απαράδεκτος” ο συνωστισμός στις καφετέριες - ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε ο δήμαρχος Λαρισαίων κατά των κατοίκων που επιμένουν να συνωστίζονται στις καφετέριες της πόλης, παρά τις συστάσεις των ειδικών περί του αντιθέτου και εν μέσω της εντατικοποίησης των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Ο Απόστολος Καλογιάννης έκανε έκκληση σε αυστηρούς τόνους προς τους πολίτες για την επίδειξη "προσωπικής ευθύνης" και παράλληλα κάλεσε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να διαμορφώσουν τους χώρους τους, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο συνωστισμός που επικρατεί στις καφετέριες της πόλης είναι "απαράδεκτος".

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Θέλω να κάνω έκκληση για να μην πω θα καταγγείλω, αυτό που γίνεται στο όμορφο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης με τα πολλά καφέ που έχουμε. Ο συνωστισμός που παρατηρείται εκεί αυτές τις ημέρες είναι απαράδεκτος. Υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας μας το οποίο κοιμάται κυριολεκτικά και πρέπει να ξυπνήσει. Αν θέλουν σε 15-20 ημέρες να δουν εικόνες Ιταλίας που τα μαγαζιά όλα θα κλείσουν ας συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Εδώ μπαίνει και το ζήτημα της ατομικής ευθύνης και βεβαίως και των ίδιων των καταστηματαρχών που πρέπει να διαμορφώσουν προϋποθέσεις μη συνωστισμού... Δεν είναι δυνατόν όλοι οι φορείς να παίρνουν μέτρα και να δίνουμε λύσεις και την ίδια ώρα στο κέντρο της πόλης να γίνεται ό,τι γινόταν το προηγούμενο διάστημα. Καλώ τους πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αλλάξει η εικόνα αυτή στο κέντρο της πόλης...".

Πηγή/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2TNoxeL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη