Κορονοϊός: Συναγερμός στον Λευκό Οίκο - Ο Μπολσονάρου εξετάζεται για τον ιό μετά τη χειραψία με τον Τραμπ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Θετικός στον ιό βγήκε ο βοηθός του Μπολσονάρου, ενώ το Σάββατο το βράδυ ο Βραζιλιάνος πρόεδρος βρέθηκε στο θέρετρο του Αμερικανού ομολόγου του στη Φλόριδα, το Μαρ-α-Λάγκο όπου δείπνησαν και έσφιξαν τα χέρια.

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρου θα μάθει την Παρασκευή αν είναι θετικός στον κορονοϊό και μαζί θα ενημερωθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Βραζιλιάνου προέδρου βρισκόταν στο πλευρό του το βράδυ του Σαββάτου στη Φλόριδα, όπως και πολλά μέλη της οικογένειας Τραμπ καθώς διοργάνωσαν πάρτι για τη σύντροφο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. Ο Fabio Wajngarten βρέθηκε και στο δείπνο και στο πάρτι. Ο ίδιος ανήρτησε και βίντεο μέσα από τη συνάντηση των δύο προέδρων ενώ πόζαρε σε φωτογραφίες στο πλευρό του

Ήδη η Βραζιλία έχει 25 επιβεβαιωμένα κρούσματα και κανέναν θάνατο μέχρι στιγμής. Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ρικ Σκοτ της Φλόριδα είπε πως θα αυτοπεριοριστεί αφού ήρθε σε επαφή με τον Wajngarten. Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν φοβάται από την πιθανότητα να κολλήσει τον κορονοϊό. "Ας το θέσουμε έτσι, δεν ανησυχώ" είπε σε δημοσιογράφους κατά τη συνάντησή του με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Λέο Βάραντκαν στο Οβάλ Γραφείο.

via Press24.gr https://ift.tt/2xsdNd0

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη