Στο λιμάνι της Μυτιλήνης το BLUE STAR MYKONOS, κανονικά η απο/επιβίβαση

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης το BLUE STAR MYKONOS, κανονικά η απο/επιβίβαση

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έφτασε περί τις 7.00 μ.μ. της Πέμπτης, το ΕΓ/ΟΓ πλοίο BLUE STAR MYKONOS μετά τη λήξη του συναγερμού, αφού αρνητικό για κορονοϊό βγήκε το δείγμα του μέλους του πληρώματος του.
Οι γονείς με ανακούφιση υποδέχτηκαν τα παιδιά τους στο λιμάνι, αφού στην πλειοψηφία οι επιβάτες ήταν φοιτητές που επιστρέφουν στα νησιά μετά το κλείσιμο των Πανεπιστημίων, λόγω κορονοϊού.
Αν και η εταιρία αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα αποβίβαζε αλλά δε θα έπαιρνε επιβάτες από τα νησιά, μετά από τα καλά νέα, γίνεται και επιβίβαση νέων επιβατών και το δρομολόγιο του πλοίου θα συνεχιστεί κανονικά.

Παράπονα ωστόσο έχουν οι 21 επιβάτες της Λήμνου που δεν ταξίδεψαν και θα πρέπει να περιμένουν τώρα το επόμενο δρομολόγιο, που είναι… την Κυριακή.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Μυρσίνη Τζινέλλη

The post Στο λιμάνι της Μυτιλήνης το BLUE STAR MYKONOS, κανονικά η απο/επιβίβαση appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TLw8KJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη