Δήμαρχος Τρίπολης: «Οι πολίτες να αποφύγουν την συμμετοχή τους στην υποδοχή της Φλόγας»

Δήμαρχος Τρίπολης:  «Οι πολίτες να αποφύγουν την συμμετοχή τους στην υποδοχή της Φλόγας»

Σύσταση στους πολίτες -πλην αυτών που συμμετέχουν στο τελετουργικό-να αποφύγουν την συμμετοχή τους, στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας, αύριο στην Τρίπολη και στην Τεγέα, απευθύνει, με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος της Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

Η γραπτή ανακοίνωση του γραφείου του δημάρχου, που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα, έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού,(απαγόρευση συναθροίσεων σε ανοικτούς χώρους άνω των 1000 ανθρώπων), προβήκαμε σε αλλαγές στο τελετουργικό της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, πάντα σε συνεννόηση με την Ολυμπιακή επιτροπή.

Συνιστούμε στους συμπολίτες μας, πλην αυτών που συμμετέχουν στο τελετουργικό, να αποφύγουν την συμμετοχή τους στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν από το Δημοτικό ραδιόφωνο και τα άλλα ΜΜΕ.
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3aTNgUD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη