Εκτακτο - Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός στην Ελλάδα!

Εκτακτο - Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός στην Ελλάδα!

Εκτακτο: Διαρκή εξάπλωση σημειώνει ο κορονοϊός στη χώρα μας, με τον αριθμό των κρουσμάτων να αυξάνεται συνεχώς, ενώ πριν λίγο επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει και τρίτος νεκρός στη χώρα μας από τον COVID-19. Σύμφωνα, με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 67χρονο από τη Ζάκυνθο. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε και ο δεύτερος νεκρός στην Ελλάδα. Πρόκειται για 90χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το www.news4health.gr, η χώρα μας καταγράφει συνολικά 190 κρούσματα, 36 από τα οποία είναι υπό διερεύνηση, ενώ 11 κρούσματα δεν έχουν σαφές ιστορικό ταξιδιωτικό ή επιδημιολογικής σύνδεσης με άλλο κρούσμα (επαφή), 9 εκ των οποίων είναι στην περιοχής της Αττικής, όπως ανακοίνωσε χθες ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

5 συμπολίτες μας νοσούν σοβαρά και είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία ανά την επικράτεια. Συνολικά, 47 άτομα νοσηλεύονται. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 2700 εργαστηριακοί έλεγχοι, τις τελευταίες 48 ώρες πάνω από 1000, πανελληνίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 47 είναι ηλικίας άνω των 65 ετών, της ηλικιακής ομάδας 40-64 ετών είναι 79, ενώ υπάρχουν και 7 παιδιά, δηλαδή άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 0-17 ετών.

Συνολικά, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Πάτρας 21 άτομα, στο Σωτηρία 9, στο ΑΧΕΠΑ 8, στο Αττικό 6, στη Μυτιλήνη 1 και στο Θριάσειο 1.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες ανά περιοχή, έχουμε 85 άτομα στην περιοχή της Αθήνας, στην Ηλεία 40, στην Αχαϊά 9, στη Θεσσαλονίκη 6, στην Ανατολική Αττική 5, στη Ζάκυνθο 4, στην Καστοριά 3.

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Τι πρέπει να πουν οι γονείς στα παιδιά

Καιρός: Βγαίνει ήλιος, ανεβαίνει η θερμοκρασία, αλλά ο κορονοϊός εξαπλώνεται... Συνεπώς, μένουμε σπίτι!

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα μέτρα για στήριξη σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις, εργαζομένους

Κορονοϊός - ΠΟΥ: Πάνω από 50.000 κρούσματα και 1.775 νεκροί παγκοσμίως εκτός Κίνας!



via Ειδησεις https://ift.tt/3cX51UP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη