-->

Πάνος Κοντογεώργος: Με την αποκομιδή των σκουπιδιών ελαχιστοποιούμε τις εστίες μόλυνσης για τους δημότες μας αποτρέποντας τη διασπορά διάφορων παθογόνων μεταξύ άλλων και του κορωναϊού Covid-19


Φίλοι και φίλες σήμερα Σάββατο (αργία) μετά από παρότρυνσή μου αλλά κυρίως με φιλότιμο και αίσθημα ευθύνης οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα μόλις δύο οδηγοί και δύο συνοδοί προχωρήσαμε στη αποκομιδή σκουπιδιών στις τοπικές κοινότητες Πιτσίου, Παλαιοβράχας, Φτέρης, Βίτωλης, Πτελέας, Νέας Γιαννιτσούς , Πλατυστόμου, Γραμμένης, Αρχανίου, Καστριού γεμίζοντας 3,5 απορριμματοφόρα (σπάσανε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ).

Με την αποκομιδή των σκουπιδιών ελαχιστοποιούμε τις εστίες μόλυνσης για τους δημότες μας αποτρέποντας τη διασπορά διάφορων παθογόνων μεταξύ άλλων και του κορωναϊού Covid-19.

Η καθαριότητα του Δήμου μας αποτέλεσε στις αρχικές εξαγγελίες μας πρώτος στόχος και όπως πάντα ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να τηρούμε το λόγο μας με τα έργα και τις πράξεις μας.

Πρέπει να απευθύνουμε στους υπαλλήλους τα εύσημα και τις ευχαριστίες μας που με επαγγελματική ευσυνειδησία και κίνδυνο της δικής τους υγείας εργάζονται για το καλό της δημόσιας υγείας , και συγκεκριμένα στους οδηγούς Χαλλή Ηλία Θεοχάρη Αλέκο και στους συνοδούς Καραντώνη Σπύρο Αντωνίου Λάμπρο και Αναστασίου Κώστα που δεν έχουν κάνει χρήση της άδειας ούτε μια ημέρα .
Επιπροσθέτως εναρμονισμένοι στις ανάγκες των καιρών και βάζοντας πάνω απ' όλα τη δημόσια υγεία προχωράμε τις επόμενες ημέρες σε αγορά ΜΑΜΟΥΘ για το μέγεθος του Δήμου μας εφοδιάζοντάς τον με πάνω από 300 καινούριους κάδους απορριμμάτων με ποδομοχλό προϋπολογισμού άνω των 60.000 ευρώ .

Η υγεία και η καθαριότητα του Δήμου μας αποτελούν πρεκλογική μας δέσμευση και στόχο, και φυσικά πάντα θα το τηρούμε, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε και προχωρούμε και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων σε εργασίες απολύμανσης και επισταμένης καθαριότητας σε οκά τα δημοτικά κτίρια και δημόσιους χώρους .

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ότι είναι εφικτό και δυνατόν στους δημότες μας προς πάσα κατεύθυνση.


Από το Blogger.
-->