Κορονοϊός: Εξ αποστάσεως η επικοινωνία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής

Κορονοϊός: Εξ αποστάσεως η επικοινωνία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής

Κλειστό στο κοινό θα παραμένει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής. » Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τις επόμενες μέρες το Κέντρο μας θα λειτουργεί μόνο για την εξυπηρέτηση των διοικητικών υποχρεώσεών του, και δεν θα είναι ανοικτή η πρόσβαση στο κοινό» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κέντρου και σημειώνεται: «Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα συνεχίσει να λαμβάνει χώρα εξ αποστάσεως.»

Η επικοινωνία με το Κέντρο θα γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

Στο email info@europedirectkomotini.eu (9:00 – 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή),
Στο facebook (9:00 – 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή),
Στο twitter (9:00 – 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή),
Στο instagram (9:00 – 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή),
Στο WhatsApp (κλήσεις και μηνύματα, 9:00 – 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή)
NEO: Μέσω ζωντανού chat στην ιστοσελίδα μας, στην ένδειξη "Είμαστε Online" (σε υπολογιστές) ή "Chat" (σε κινητά), η οποία θα βρίσκεται κάτω δεξιά. (13:00 – 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή).
Φυσικά, είναι διαθέσιμη και η ατελής τηλεφωνική γραμμή του Κέντρου Επικοινωνίας Europe Direct, 00800 67891011 (περισσότερα εδώ)

Πάνω απ' όλα, ας φροντίσουμε όλοι να ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών, κυρίως για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Βρισκόμαστε σε κρίση, την οποία όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε: με ψυχραιμία, γνώση και σύνεση.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2vtKVRa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη