Κώστας Φραγκολιάς: Η αλήθεια για την υγεία του - Γιατί βρίσκεται εκτός του Happy Day

Ανησυχία προκάλεσε η αδιαθεσία του Κώστα Φραγκολιά, η οποία τον ανάγκασε να παραμείνει εκτός της εκπομπής «Happy Day » την Τετάρτη.

Όπως είπε χθες στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή, «ο Κώστας μας είναι λίγο αδιάθετος και με όλα αυτά που γίνονται καταλαβαίνετε ότι τον έχουμε βάλει σε «καραντίνα» για καλό και για κακό. Προληπτική καραντίνα, δεν έχει κάτι απ' όλα αυτά που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Ωστόσο, όταν έχεις ένα συναχάκι, είσαι λίγο αρρωστούλης , κάθεσαι στο σπίτι για να προστατεύσεις και τους άλλους».

Αργότερα, ο Κώστας Φραγκολιάς με story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram διευκρίνισε ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα του κορονοϊού παρά μόνο μία στομαχική διαταραχή.«Αδέλφια καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και να σας ενημερώσω ότι: Κάτσε γιατί έχουμε και την μάνα μου που δεν πιστεύει,- Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έκαψες!! Πέρα από μια στομαχική διαταραχή, δεν έχω κανένα σύμπτωμα του ιού (βήχα, πυρετό κτλ) Σας ευχαριστώ και πάλι και τα λέμε τηλεοπτικά από Δευτέρα!! Υ.Γ: Και το κορίτσι μου είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.



via Press24.gr https://ift.tt/2IGypRf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη