IΠΤΑΜΕΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

Ένα φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε (14-3-2020) λίγο μετά τις 9 το βράδυ στον ουρανό της Καλαμάτας, πάνω από την περιοχή της Βέργας. Ωστόσο το φωτεινό αντικείμενο δεν ήταν στατικό, αλλά άρχισε να κινείται ακανόνιστα για αρκετή ώρα.
Το MessiniaLive επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά δεν γνώριζαν κάτι, ούτε υπήρχε κάποιο σχέδιο νυχτερινής πτήσης για την περιοχή.
Το αξιοσημείωτο πάντως ήταν ότι το φωτεινό αντικείμενο φαινόταν από διάφορες περιοχές της πόλης της Καλαμάτας, ενώ το “συνέλαβαν” και οι live web κάμερες του kalamata meteo club, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.
Το φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο φαινόταν πάνω από μία ώρα στην περιοχή και μετά εξαφανίστηκε.
Ωστόσο, η εξαφάνισή του δεν ήταν οριστική αφού επανεμφανίστηκε σε άλλη θέση, ανοιχτά από το λιμάνι της Καλαμάτας (ώρα 23.39). Το φωτεινό αντικείμενο διακρίνεται τέρμα αριστερά.
Μ.Π.
Περισσότερα: https://www.messinialive.gr/


from ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ https://ift.tt/2U5xuze
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη