Koρονοϊός: Αναβάλλεται το Euro για το 2021

Στην τηλεδιάσκεψη της UEFA τόσο οι μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες όσο και η ECA ενημερώθηκαν επίσημα για την αναβολή του Euro 2020, κάτι που σημαίνει πως θα επεκταθεί η αγωνιστική περίοδος και θα επιτραπεί η ολοκλήρωσή της μέχρι το καλοκαίρι! Όπως τονίζεται στα διεθνή ΜΜΕ, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναγκαστικά θα πάει για το καλοκαίρι του 2021, λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τον κορονοϊό.

Η UEFA αναμένεται να έχει ακόμα μία τηλεδιάσκεψη με τις 55 ενώσεις-μέλη της ομοσπονδίας, προτού η πρόταση για την αναβολή του Euro κατά έναν χρόνο μεταφερθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή και αυτή προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένονται εντός της ημέρας.Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νορβηγίας, πάντως, αποκάλυψε την εξέλιξη και ανακοίνωσε ήδη πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου ως τις 11 Ιουλίου του 2021.



via Press24.gr https://ift.tt/2ITHV3B
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη