Το Mega πρωταγωνιστεί στην έκτακτη ενημέρωση για κορονοϊό

Το Mega πρωταγωνιστεί στην έκτακτη ενημέρωση για κορονοϊό

Εμπιστοσύνη στο Mega έδειξαν οι τηλεθεατές και στην έκτακτη εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για θέματα της επικαιρότητας γύρω από τον κορονοϊό.

Η ενημέρωση γύρω από κάθε νέα εξέλιξη για τον ιό COVID-19 που έπληξε και την Ελλάδα, οι απόψεις και οι αποτιμήσεις των ειδικών, τα δεδομένα σε διεθνές επίπεδο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, ψηλά στην ατζέντα του ενημερωτικού τομέα του Mega.

Το Μεγάλο Κανάλι προγραμματίζει την μετάδοση μίας ακόμα έκτακτης εκπομπής για τον κορονοϊό την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 23:00.

Την πρώτη αυτή βραδινή ενημέρωση του Mega, το τηλεοπτικό κοινό την αγκάλιασε με θέρμη.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η εκπομπή σημείωσε 12,1% στο γενικό και 11,2% στο δυναμικό κοινό.

Η ενημερωτική εκπομπή του Mega, επίσης, σε μια έντονη ανταγωνιστικά ζώνη – όπου βρισκόταν για αρκετή ώρα απέναντι τόσο από το MasterChef όσο και από το Φως στο Τούνελ – κατάφερε να αγγίξει σε τέταρτο το 17,7% στο γενικό και το 18,5 στο δυναμικό κοινό.



via Ειδησεις https://ift.tt/3aSbX3F
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη