Γνωστή popstar έγινε μητέρα στα 45 της χρόνια - ΦΩΤΟ

Το πρώην μέλος των All Saints Νικόλ Άπλετον γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στα 45 της χρόνια αφού κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της επί εννέα μήνες.

Η 45χρονη καλλιτέχνις αποκάλυψε στο instagram ότι έγινε και πάλι μητέρα με τον σύντροφό της, τον εκατομμυριούχο συνεργάτη του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Στέφεν Χάινς, ενώ είπε ότι δεν είχε αναφέρει οτιδήποτε ούτε σε οικογένεια και φίλους καθώς είχε μία άσχημη εγκυμοσύνη.

H Νικόλ Άπλετον ήταν η πρώην σύζυγος του frontman των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ και έχει μαζί του έναν 17χρονο γιο τον Τζιν, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου πατέρα του και εμφανίζεται μαζί του σε συναυλίες. Η popstar χώρισε από τον ρόκερ το 2014 όταν εκείνος απέκτησε παιδί με Αμερικανίδα δημοσιογράφο ενώ μετά έκανε σχέση με την προσωπική του βοηθό.



via Press24.gr https://ift.tt/3b2pW7h
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη