Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης έκανε retweet το μήνυμα του Τσιτσιπά - Το "ευχαριστώ" του Πρωθυπουργού

Το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο twitter σχετικά με τον κορονοϊό, σχολίασε ο Πρωθυπουργός, ευχαριστώντας τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα γι' αυτή του την πρωτοβουλία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε retweet την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, σχολιάζοντας: "Ευχαριστούμε Στέφανε! Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι, αναλογιζόμενοι ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας. Αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες δίπλα μας".

"Μην το παίρνετε ελαφριά. Ο κορονοϊός μας αφορά όλους και πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μειώσουμε τη διασπορά του. Να προστατευτούμε εμείς, αλλά και να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους", ήταν το μήνυμα του Τσιτσιπά.

Ευχαριστούμε Στέφανε! Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι, αναλογιζόμενοι ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας. Αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες δίπλα μας. https://t.co/Jzf2e34D30

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 12, 2020


via Press24.gr https://ift.tt/2QbMI4C
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη