Άγριες Μέλισσες- spoiler: Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στο Διαφάνι - Τι θα συμβεί με τη Δρόσω

Σε αποκαλύψεις για τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε η εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, η νύφη του Νέστορα θα διεκδικήσει ερωτικά τον Θωμά Κυπραίο ενώ η Ασημίνα θα κατηγορήσει τη Δρόσω ότι εκείνη ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της από τον Σέργιο.

«Ξέρουμε ότι τον άνδρα της Μάρθας τον έχει σκοτώσει στον πόλεμο εξ' επαφής ο Θωμάς Κυπραίος. Όμως, στα επεισόδια που έρχονται, η Μάρθα, η νύφη του Νέστορα την οποία υποδύεται η Αγγελική Λάμπρη, διεκδικεί ερωτικά τον Θωμά Κυπραίο, τον δολοφόνο του άνδρα της.

Παράλληλα, η Ασημίνα θα φτάσει στο ακραίο σημείο να κατηγορήσει την αδελφή της τη Δρόσω ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ που ο Σέργιος προσπάθησε να τη βιάσει, εκείνη την προκάλεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2W6VYuo

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη