Η Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ και οι ΜΕΛΙSSES μοιράζουν αθλητικά παπούτσια στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Η Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ και οι ΜΕΛΙSSES μοιράζουν αθλητικά παπούτσια στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί την πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης MAD for a Cause, με την υποστήριξη του MAD και βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη. Εφέτος, ο ΟΠΑΠ ενώνει τις δυνάμεις του με το μουσικό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES και χαρίζει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOSδεκάδες αθλητικά παπούτσια.

Στη δράση MadforaCause μπορούν να συμμετάσχουν όλοι δωρεάν, μέσω της Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ. Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας θα πρέπει να κατεβάσουν, χωρίς χρέωση, στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς και να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες συγκεντρώνοντας πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε αθλητικά παπούτσια για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Ο συμμετέχων ήη συμμετέχουσα της εφαρμογής που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα κερδίσει μια μοναδική εμπειρία με τις ΜΕΛΙSSES.Συγκεκριμένα, θα περάσει μια ολόκληρη ημέρα με τα μέλη του συγκροτήματος και θα παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα του videoclipτου νέου τους τραγουδιού με τίτλο Μισή Καρδιά.

MAD for a Cause μέσα από πολύ απλά βήματα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση MAD for a Cause περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:

Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
Παίζουμε τα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
Ο ΟΠΑΠμοιράζει αθλητικά παπούτσια στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOSvia Ειδησεις https://ift.tt/2QpLi6H
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.