Κορονοϊός: Το ΒΙΝΤΕΟ του προέδρου του ΕΟΔΥ με τη σύζυγό του, Εύα Αντωνοπούλου, που έγινε viral

Ένα βίντεο που ανέβασε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας έχει βιντεοσκοπήσει τη σύζυγό του, Εύα Αντωνοπούλου να μαγειρεύει στο σπίτι τους. Με αυτόν τον τρόπο στέλνει το μήνυμα ότι "πρέπει όλοι να παραμείνουμε σπίτι" προκειμένου ο καθένας από εμάς να συμβάλει αποτελεσματικά στον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Στο βίντεο παρουσιάζεται η Εύα Αντωνοπούλου να καθαρίζει και να κόβει μανιτάρια μετά... μουσικής.

Ο κ. Αρκουμανέας συνοδεύει το βίντεο με το εξής σχόλιο: "Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες. Πάνω από όλα η δημόσια υγεία".

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας στο Twitter:

Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες. Πάνω από όλα η δημόσια υγεία. #Covid19. #stayhome #μένουμε_σπίτι pic.twitter.com/7ba5EHnZUj

— Panagiotis Arkoumaneas (@arkouman) March 12, 2020


via Press24.gr https://ift.tt/2QfMwkO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη