Συνεργάτης της Μενεγάκη: Γιαυτό έφυγα μετά από 17 χρόνια

Συνεργάτης της Μενεγάκη: Γιαυτό έφυγα μετά από 17 χρόνια

Ο Γιώργος Ασημινάκης υπήρξε ένας από τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της πριν από λίγες μέρες.

Ο γνωστός floor manager συνεργάζονταν επί 17 χρόνια με την Μενεγάκη αλλά δεν άντεξε άλλο, όπως λέει ο ίδιος.

Ο Ασημινάκης τον οποίο πολλές φορές είχαμε δει στον αέρα της εκπομπής της Μενεγάκη, εργάζεται πλέον στο Just the 2 of Us και από τα παρασκήνια του σόου, μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του.

"Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος. Ο μόνος λόγος που έγινε ντόρος είναι γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω. Ήταν η κακιά στιγμή. Επειδή υπήρξαν όμως πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή και εγώ σαν άνθρωπος, προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Και αυτό δεν είχα την υπομονή να το αντέξω άλλη μια φορά.

Όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω. Τώρα είμαι στο Just the 2 of Us. Θα είμαι στο Your Face Sounds Familiar όταν ξεκινήσει κι αυτό. Και από του χρόνου πρώτα ο Θεός… Με την Ελένη έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές. Ελένη μου σε αγαπώ. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη. Η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται".

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2ScSHaf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη