24.010,00 € για την κατασκευή οστεοφυλακίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ορχομενού



Σε συνέχεια της πολύμηνης εργασίας που είχε προηγηθεί από την Δημοτική Αρχή του κ. Λουκά Υπερήφανου (https://orchomenos.gr/wp-content/uploads/blog/01anakoinwseis/2019/04/2019-04-12_prosklisi_DS-9.pdf) , η οποία – μεταξύ άλλων – είχε καταλήξει στην διαμόρφωση του νέου κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ορχομενού (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9E%CE%A6%CE%98%CE%A9%CE%9E6-66%CE%A7?inline=true),  με απόφαση της Δημάρχου Ορχομενού κας Βούλας Καράλη (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9C%CE%9A2%CE%A9%CE%9E6-%CE%A7%CE%977?inline=true) ο Δήμος Ορχομενού προχωρά στην κατασκευή οστεοφυλακίου.


Συγκεκριμένα, με απόφαση της Δημάρχου κας Βούλας Καράλη, εγκρίθηκε η πίστωση ύψους είκοσι τέσσερις χιλιάδες δέκα ευρώ (24.010,00 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του παρακάτω ΚΑΕ (45-7311.0009) του οικονομικού έτους 2020 για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΔΚ: ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ.


Έργο εξαιρετικά απαραίτητο, προκειμένου ο Δήμος Ορχομενού να προχωρήσει στην αποκατάσταση των παλαιών Κοιμητηρίων (Αγίων Αναργύρων και Αγίου Δημητρίου) εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού, τα οποία μένουν ανενεργά για πάνω από τρεις δεκαετίες και η εικόνα τους δεν τιμά τους κεκοιμημένους προγόνους μας…





via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/352AIZa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη