Χάος στην Λίγκα: Ο Ολυμπιακός λέει για πολυιδιοκτησίες, ο ΠΑΟΚ για στημένα και Τζήλο!

Χάος στην Λίγκα: Ο Ολυμπιακός λέει για πολυιδιοκτησίες, ο ΠΑΟΚ για στημένα και Τζήλο!

Ο Ολυμπιακός τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρχει κεντρική διαχείριση όσο υπάρχει θέμα πολυιδιοκτησίας και ο ΠΑΟΚ να ζητάει να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των στημένων και του Τζήλου!

Μετά την πρώτη αντιπαράθεση μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Λίγκα ήρθε και η... δεύτερη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη, Ρώσο λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε η απάντηση του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Μάκη Γκαγκάτση λέει πως «λεκέδες είναι οι στημένες αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα».

Ομως οι τόνοι δεν έπεσαν. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε σε μια τηλεδιάσκεψη... χάος! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον... δεύτερο γύρο που είχε να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση είπε πως «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση. Ο Ολυμπιακός είναι θετικός στην κεντρική διαχείριση μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ή ο Βόλος που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά».

Επίθεση Ολυμπιακού και σε Παναιτωλικό: «Εχετε πάρει χαρτάκι από Γκαγκάτση»
Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε αμέσως λέγοντας ότι «ναι, να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Οπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε το 2015 επειδή αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κύριος Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε δεύτερο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

Η αντιπαράθεση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και με αφορμή τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλεσε τον Ολυμπιακό «αυτόκλητο υπερασπιστή του Αυγενάκη», επισημαίνοντας σ' ότι αφορά το θέμα της πολυϊδιοκτησίας πως «κανένα δικαστήριο δε μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε από τον κουμπάρο του Αυγενάκη».

πηγή: gazzetta.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2SiuI9D
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.