"Ρεζερβέ" από τώρα τα κομμωτήρια - Έχουν πάρει... φωτιά τα τηλέφωνα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ρυθμούς κομμωτηρίου κινείται τις τελευταίες ώρες ο γυναικείος πληθυσμός στη χώρα μας, ειδικά μετά τις φήμες πως στις 4 Μάιου είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μερική άρση των περιορισμών και να ανοίξουν κομμωτήρια και κουρεία.

Ο Θοδωρής Γκιόνης, κομμωτής στο επάγγελμα και ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων, αποκάλυψε μιλώντας στο Open TV ότι το τηλέφωνό του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από πελάτισσες που θέλουν να πάρουν... χαρτάκι προτεραιότητας για να καλλωπιστούν! «Υπάρχουν πολλά ραντεβού ήδη«, δήλωσε και πρόσθεσε: «Μας ζητούν να κλείσουμε ραντεβού κι έχουμε ήδη από τις 4 Μαΐου πολλά κλεισμένα». Παράλληλα τόνισε ότι «όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από το αν θα "ανάψει το πράσινο φως" η επιτροπή κι έχουμε ζητήσει από τις πελάτισσες, αν αλλάξει αυτή η ημερομηνία να καλέσουν οι ίδιες για να μεταθέσουν τα ραντεβού για άλλη ημερομηνία».

Ταυτόχρονα τόνισε ότι είναι αρκετές κι αυτές οι πελάτισσες που «απαιτούν» να πάρουν προτεραιότητα, ωστόσο, προσπαθεί, όπως τονίζει να κρατά τις ισορροπίες και να τηρηθεί η σειρά των ραντεβού.

Δείτε το βίντεο του Open:



via Press24.gr https://ift.tt/2KmxaaJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη