«ΚΡΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!» Ο Νίκος Μαστοράκης απαντά (με σκληρό τρόπο) στον Σάκη Ρουβά για τον κορονοϊό...

Nico Mastorakis 
ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ 
Πηρε το ματι μου (και το αυτι μου, δυστυχως) τον Σακη σε καποιο πρωϊναδικο, να λεει οτι ειναι ευγνωμων στον Covid επειδη μας εκανε να ανακαλυψουμε σπιτι μας και στην οικογενεια μας, πραγματα αγνωστα μεχρι τωρα. Φοβαμαι οτι ο Σακης ειναι θυμα του "εμπρος στο δρομο της ασυναρτητης μπουρδολογιας που ανοιξε ο Νταλαρας" και αναμασαει τις λαϊκιστικες θεωριες που θελουν τον Covid κοινωνικο ευεργετη. Και ο μεν Σακης μπορει στη σπιταρωνα του να ανακαλυψε κρυφες ηδονες που λογω πολυσχιδους καριερας ειχε παραμελησει, αλλα πριν ξεστομισει λαϊκισμους, επρεπε να σκεφτει τις εκατο τοσες οικογενειες που θρηνουν ενα δικο τους, τους χιλιαδες ανεργους, τις εξαμελεις οικογενειες στριμωγμενες σε 80 τετραγωνικα.
Ο Covid δεν ειναι κοινωνικος εξισωτης ή ευεργετης, απο την πανδημια θα προκυψει περισσοτερη ενταση, δυστυχεστερη οικονομια ειδικα για τους μεσους αστους, πολιτικες εντασεις, blame game, μεγαλυτερα χασματα, περισσοτερα διαζυγια, περισσοτερα παιδια χωρισμενων γονιων.
Σακη, αγορι μου, αγαπημενε μου φιλε, αντιθετα με τη συμβουλη μου να ανοιγεις το στομα σου για να τραγουδας και να σε θαυμαζουμε, σε τετοια επικινδυνα θεματα, κρατα το στομα σου κλειστο. Και η σιωπη σου παει πολυ.


via Press24.gr https://ift.tt/3aq6YGP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη