Ευχαριστήριο Δήμου Θηβαίων στον Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ. Δ. Μαλασπίνα

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αναστασίου, ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θηβαίων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον συμπολίτη μας κ. Δημήτρη Μαλασπίνα, Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικό EMΠ, MSc Urban Designer, για την ευγενική και αυτόβουλη δωρεά μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου, αξίας 4.000 ευρώ.

 

Η δωρεά αυτή έρχεται να ενισχύσει την τρέχουσα προμήθεια του Δήμου για την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων του, που υλοποιήθηκε με ιδίους πόρους, και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς οι ανάγκες είναι διαρκείς.

 

Ο κ. Μαλασπίνας με την κίνησή του αυτή στέκεται αρωγός στο σημαντικό έργο πρώτης γραμμής της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας, ειδικά εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη του σε εκείνους τους ανθρώπους που πολλές φορές εργάζονται κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3apZSlx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη