Σχετικά με τις λαϊκές αγορές στον Δήμο ΔΑΑ



Στους τρεις πίνακες, φαίνονται αναλυτικά οι συμμετέχοντες στις λαϊκές αγορές σε Αράχωβα, Δίστομο και Παραλία Διστόμου η οποία επαναλειτουργει.

Αλλαγή ημερομηνίας για την λαϊκή της Αντίκυρας

Ενημερώνουμε τους Δημότες και τους πωλητές Λαϊκών Αγορών ότι η Λαϊκή Αγορά της Αντίκυρας αντί την Παρασκευή 1 Μαΐου θα γίνει την Πέμπτη 30 Απριλίου.
Οι πωλητές που θα συμμετέχουν είναι:
ΣΟΥΡΑΦΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΠΑΛΤΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ενημερώνουμε τους πωλητές λαϊκών αγορών ότι είναι σε ισχύ η  Αριθμ. Δ1α/ ΓΠ.οικ. 23451/7-4-2020/ (ΦΕΚ/1210/Β΄/2020) κοινή υπουργική απόφαση που αφορά στην προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας και κανόνες λειτουργίας κλάδων λαϊκών αγορών έως 30-4-2020.


Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση σε κάθε υπαίθρια αγορά, από τους πωλητές που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50% ανά κατηγορία πωλητών ( παραγωγοί και επαγγελματίες). Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό- ελεύθερο από αντικείμενα.



via e-hani https://ift.tt/3aI4zar
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη