Μένουν στην δουλειά οι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου και των ΚΥΤ, παράταση στις συμβάσεις

photo: Eurokinissi

Παρατείνονται για ένα χρόνο οι συμβάσεις 251 εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου της Υπηρεσίας Ασύλου, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σύμφωνα με τις  σχετικές αποφάσεις που υπέγραψε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου,  κ. Νότης Μηταράκης.  

Με την ανανέωση των 251 συμβάσεων  ενισχύεται ακόμη περισσότερο η συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και των Δομών, καθώς θα παραμείνει στη θέση του έμπειρο προσωπικό με πολύχρονη γνώση στη διαχείριση των θεμάτων τόσο σε διοικητικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.   Οι δράσεις χρηματοδοτούνται από το εθνικό πρόγραμμα του ταμείου εσωτερικής ασφάλειας με 75% χρηματοδότηση από την Ε.Ε. και  25% από εθνικούς πόρους.   Με τις δύο νέες αποφάσεις διασφαλίζεται η εύρυθμή λειτουργία, τόσο της Κεντρικής Υπηρεσίας, όσο των Κέντρων Υποδοχής στα νησιά και τον Έβρο. Επισημαίνεται ότι είναι η τρίτη κατά σειρά, ανανέωση συμβάσεων που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι συμβάσεις έχουν δυνατότητα εκ νέου παράτασης ή ανανέωσης τους, σε περίπτωση συνέχισης της ευρωπαϊκής δράσης χρηματοδότησης από το Εθνικό Πρόγραμμα του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Sj2Fqn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη