Τελευταία θα ανοίξουν τα καφέ και τα εστιατόρια - Τι ανακοίνωσε ο Πέτσας

Τελευταία θα ανοίξουν τα καφέ και τα εστιατόρια - Τι ανακοίνωσε ο Πέτσας

Τελευταία θα ξεκινήσουν να ανοίγουν τα καφέ και τα εστιατόρια όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αρχικά είπε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι επιχειρήσεις υγιεινής, με συγκεκριμένους κανόνες για την εξυπηρέτηση του κοινού. Στην συνέχεια θα ανοίξουν σταδιακά και με απόσταση μεταξύ τους οι βαθμίδες της εκπαίδευσης. Σε επόμενες φάσεις θα ανοίξουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις εστίασης πάντα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και εφόσον εξελίσσεται ομαλά η υγεία του πληθυσμού. Σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα των καφέ και των εστιατορίων προσδιορίζεται από τις 20 Μαΐου και μετά.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως ανοίγουν οι εκκλησίες για προσωπική λατρεία ενώ για τους εορτασμούς της πρωτομαγιάς είπε ότι θα γίνουν το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και ζήτησε κατανόηση από τα συνδικάτα.

Τέλος, τόνισε πως το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στις 6.



via Ειδησεις https://ift.tt/2xcHmzz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη