Διεύρυνση του μέτρου οικονομικής ενίσχυσης σε όλους τους Οικοδόμους ζητά το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς


 

    Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Λιβαδειάς καταγγέλλει  την Κυβέρνηση διότι αφήνει απροστάτευτη τη συντριπτική πλειοψηφία των Οικοδόμων αφήνοντάς τους εκτός του μέτρου της οικονομικής ενίσχυσης των 800 €.

   Οι Οικοδόμοι  όντας εξαντλημένοι από τις προηγούμενες κρίσεις του 2011 και του 2015, ακόμη και από τη σημερινή πανδημία, δεν αντέχουν άλλη εξαθλίωση.  Είμαστε ο Κλάδος που βρίσκεται υπό εξαφάνιση.

    Στους Οικοδόμους ανήκουν και αυτοί, οι οποίοι εργάζονται με ημερομίσθιο, από οικοδομή σε οικοδομή, χωρίς συγκεκριμένο χρόνο εργασίας και ασφάλισης.

     Το Σωματείο μας απαιτεί από την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας τη διεύρυνση του μέτρου της οικονομικής ενίσχυσης των 800 € σε όλους τους Οικοδόμους, ανεξαρτήτως  εάν έλαβαν το Δωρόσημο του 2020, διότι οι περισσότεροι συνάδελφοι αδυνατούν να συγκεντρώσουν ακόμη και τα ένσημα για να ασφαλιστούν, επειδή εργάζονται περιστασιακά.


    Κύριοι  της  Κυβέρνησης


Τα δύσκολα είναι μπροστά, όσον αφορά την εργασία και την οικονομία

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ.



                                          Για              το           Δ.Σ.


                  Ο     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο    ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



    ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ         ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ





via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2XXrhZx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη