Ποδόσφαιρο: Έρχονται αλλαγές στις αλλαγές...

photo: pexels

Αλλαγές έρχονται στο ποδόσφαιρο λόγω κορονοϊού σύμφωνα με τη FIFA.

Σταδιακά και εντός του επόμενου μήνα, αναμένεται η επανέναρξη των πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο με αλλαγές και κυρίαρχα ζητούμενα, την ασφάλεια των παικτών από την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και από τους ενδεχόμενους τραυματισμούς, λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας.

Επιχειρώντας να μειώσει την επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, η FIFA προσανατολίζεται στην εφαρμογή για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και κυρίως μέχρι να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις, μίας καινοτομίας που αφορά στις αντικαταστάσεις των παικτών κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

Η σκέψη των διοικούντων την παγκόσμια ομοσπονδία, είναι οι προπονητές να έχουν δικαίωμα να αλλάξουν πέντε ποδοσφαιριστές σε κάθε αναμέτρηση, αντί των τριών αλλαγών, που ίσχυαν... προ κορονοϊού. Παράλληλα, στην σχετική πρόταση, περιλαμβάνεται και μία επιπλέον αλλαγή, εφ΄ όσον χρειασθεί παράταση σε κάποια διοργάνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/2y2KFtB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη