Ποδόσφαιρο: «Να παίρνουν κάρτα αν φτύνουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι»!

Ποδόσφαιρο: «Να παίρνουν κάρτα αν φτύνουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι»!

Ένα υπερβολικό μέτρο, αλλά για καθαρά λόγους υγιεινής μετά την πανδημία του κορωνοϊού, πρότεινε ο πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της FIFA, προτείνοντας τιμωρία για τους παίκτες ώστε να σταματήσουν να φτύνουν στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Michel D' Hooghe έδειξε πως στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προτείνουν, σκέφτονται, εξετάζουν και προτείνουν συνεχώς πράγματα για να καταφέρει το άθλημα να επιστρέψει και να ελαχιστοποιηθεί όσο είναι αυτό δυνατό, ο κίνδυνος από τον Covid-19.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της FIFA, «είναι κάτι που συνηθίζουν να κάνουν, αλλά είναι τρομερά ανθυγιεινό. Πρέπει όλοι να επιστρέψουν και να είναι τρομερά προσεκτικοί στους κανόνες υγείας».

Όπως φαίνεται έχει προτείνει να παίρνουν κίτρινη κάρτα όσοι ποδοσφαιριστές φτύνουν στο χορτάρι κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Βέβαια, αυτό το μέτρο, αλλά και η χρήση μάσκας στους παίκτες την ώρα των αναμετρήσεων, είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ουτοπικό, αλλά θα φανεί τελικά με ποιες προϋποθέσεις θα επιστρέψει το ποδόσφαιρο...

Πηγή: www.gazzetta.grvia Ειδησεις https://ift.tt/2yNtegE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.